SPORTUPDATE #1

SPORTUPDATE #1

(Sorry, ik moet nodig een nieuwe sportfoto maken..)

Nou, dat was een goede afspraak met jullie he!? Die maandupdates van het sporten.. Vandaag dan ein-de-lijk de eerste sportupdate online. Zijn jullie ook benieuwd hoe het sporten mij af gaat? Lees dan vooral even mee..

Inmiddels is het alweer 3 maanden geleden dat ik mijn sporten na de zwangerschap artikel online gooide en daar de afspraak had gemaakt om jullie maandelijks op de hoogte te houden. Ik ga heel eerlijk opbiechten, dat het sporten wel wat fanatieker had gemogen de laatste drie maanden. De afspraak is om elke maandagavond te sporten met ons sportgroepje, maar vaak moest ik of werken of ik had geen zin en motivatie. Daardoor kwam het sporten op een iets lager pitje te staan en werd de sportschool tijdelijk ook even gesponsord.

Ondertussen hield ik mij wel aan mijn woord om fanatiek te wandelen. Als het kan qua weer en afspraken, ga ik meestal aan het einde van de ochtend met Lynn en Liv een lekker blok om en meestal tikken we dan de drie of vier kilometer wel aan. Dat voelt dan ontzettend voldaan voor mij, maar ook is het heerlijk voor Liv. Zij kan haar dan even uitleven en de rest van de middag heb je daar geen hond meer aan.

Maar goed, de sportschool werd dus tijdelijk gesponsord tot wij als sportgroepje besluiten om eens mee te doen aan een groepsles. We hebben nu verschillende groepslessen gedaan. Oa. Steps en Yoga. Steps is elke maandagavond, wat dus precies in ons sportschema past. Ook vind ik dit ontzettend leuk om te doen en merk ik na het wekelijkse halfuurtje redelijk veel voldoening. Het is zwaarder dan ik had gedacht, maar daardoor krik je je conditie ook weer wat omhoog. Als er geen dienst op de agenda staat, ga ik ook trouw naar de groepsles omdat dit voor mij dan ook voelt als een stok achter de deur.

Ik wil de komende weken kijken of het haalbaar voor mij is om nog een groepsles toe te voegen of eventueel een uurtje kracht of cardio training erbij te doen. Is het niet in de sportschool, dan misschien thuis op zolder een soort van trainingsruimte creëren. Mijn zwangerschapskilo’s zijn er nog niet helemaal af en dat is iets wat ik nog wel graag zou willen. Ik krijg verschillende opmerkingen dat dat helemaal niet hoeft en dat ik nu mooi ben zoals ik ben, maar voor mijn gevoel is dat nog niet zo. En ik ben iemand die graag zijn doelen behaald, dus we gaan daar nu ook voor. Dus, de komende maanden ga ik het sporten iets fanatieker doen en eventueel nog wat andere trainingssessies erbij voegen. 

Hoe combineren jullie het sporten met een kindje, huishouden en werk?

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?