Sporten na de zwangerschap

Sporten na de zwangerschap

Voor wie mij al langer volgt, kan zich vast nog wel mijn eerste artikel herinneren. Als je hem niet herinnert of ben je een nieuwe volger? HIER kun je hem terug lezen. Voor mijn zwangerschap was ik redelijk fanatiek aan het sporten en dat wil ik nu na de zwangerschap ook weer op gaan pakken. Benieuwd wat mijn plan is? Lees maar mee!

Met ingang van 1 april gaat bij mij het roer weer om. Niet dat ik enorm wil afvallen, maar ik wil mezelf fit blijven voelen en het losse vel mag wel weer iets strakker worden 😉

Wandelen

Sinds de komst van Liv vind ik het heerlijk om te gaan wandelen – als het mooi weer is –. Normaal gesproken vond ik het maar saai en ging ik niet in mijn eentje een stuk lopen. Nu heb je een reden om te gaan wandelen en ben je ook niet alleen. Sinds Lynn er is, wandel ik ook vaker maar dan met kinderwagen. Liv vindt het nog enorm lastig om daar netjes naast te blijven lopen en zodra we een andere hond tegenkomen, wil ze alleen maar spelen en dan ligt de kinderwagen zowat in de bosjes. Dus dat lijkt me voor nu geen goed idee. – nog even goed door oefenen en dan kan dat straks wel – Mijn doel is om twee keer per week rond de 5 km – of meer – te gaan wandelen.

Sportschool

Ook wil ik het sporten in de sportschool weer gaan oppakken. Niet dat ik een fitgirl wil worden die elke dag in de sportschool staat, maar meer om het ‘losse vel’ te trainen en mijn conditie te onderhouden. Mijn streven is om twee keer per week heen te gaan, maar of dat tijd technisch gaat passen weet ik niet. Minimaal 1x per week moet lukken!

Maandupdates

Ik ben afgelopen maandag voor de eerste keer weer naar de sportschool geweest. Ik heb rustig aan gedaan en merk dat mijn lichaam aardig afgetakeld is. Geen conditie en snel last van de spieren. Is ook niet raar natuurlijk na een bevalling. Ik ben benieuwd hoe het me af gaat. Ik ga jullie in ieder geval op de hoogte houden via maandupdates om te laten zien hoe het zich vordert.

Bedankt voor het lezen.

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?