REVIEW: SUCCESPLANNER

REVIEW: SUCCESPLANNER

Een jaar geleden schreef ik een review over de Mascha planner, waar ik toen enorm tevreden over was. Toch miste ik de ‘agenda tijden’ en ging opzoek naar een andere planner. Ik kwam de succesplanner tegen en daar ben ik tot nu toe helemaal blij mee!

Mijn liefde voor lijstjes, planningen en to do briefjes is nog steeds niet voorbij en elke week zit ik trouw aan de keukentafel voor een weekplanning. Als ik dat niet doe, merk ik aan mijzelf dat ik geen rust kan vinden. – tikkeltje autistisch, ik weet het – De Mascha planner werkte voor mij enorm goed, maar toch miste ik de aangegeven tijden waarop je iets kon ‘plannen’. Ik ging op zoek naar iets anders en kwam deze prachtige succesplanner tegen.

| De vormgeving |

De planner heeft een stevige boekenkaft waardoor hij niet snel zal beschadigen. De kaft heeft een oudroze kleur en ziet er daarom best wel chique uit. Het formaat van de planner is perfect om overal mee naar toe te nemen. Ook zit er een stuk elastiek in verwerkt, zodat je de planner kunt afsluiten. Dit is voor mij ideaal, omdat het in mijn tas een chaos is waardoor het papier dan allemaal kreukels krijgt. – ja , ik krijg dat voor elkaar –

| De inhoud |

Zoals ik dus al eerder aangaf, miste ik de aangegeven tijden waarop je dingen kon inplannen. Dit heeft deze planner wel, dus eigenlijk is het de inhoud van een agenda. Onderaan de bladzijde heb je een to do lijst voor je werk en een to do lijst persoonlijk. De persoonlijke to do’s zet ik links en voor mijn blog zet ik rechts. Zo houd ik een beetje overzicht. Elke maand zit er een maandoverzicht bij waarin ik mijn onderwerpen voor die maand plan. Ook kun je je maand reflecteren en doelen stellen voor de nieuwe maand. Deze gebruik ik persoonlijk niet omdat ik mij daar niet mee bezig houd.

Ik ben enorm blij met deze luxe en mooie planning. Ik gebruik hem dagelijks om rust in mijn hoofd te creëren en voor mijn blog is het ook ideaal. Zo plan ik mijn onderwerpen een maand vooruit – dit veranderd af en toe wel eens – en plan ik data in om het te schrijven.

Wil jij ook zo’n toffe planner? Hier kun je eentje bestellen!

Bedankt voor het lezen.

– dit artikel is op eigen initiatief geschreven – 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?