RECEPT: NACHO’S

RECEPT: NACHO’S

Dit recept zien jullie de laatste tijd vaak voorbij komen in mijn diary’s. Ik vind het lekker makkelijk, het is snel klaar en het vult enorm! – ja echt, zelfs Danny zegt dat – Ik was het recept even een tijdje vergeten, maar ineens schoot het weer te binnen dat ik ‘m met jullie zou delen en vandaag is het dan zover. Lees je mee? 

Wat heb je nodig? (dit is voor 4 personen)

  • 2 zakken nacho chips (met kaassmaak óf zonder)
  • 1 pakje Cheddar Cheese
  • 500 gram gehakt
  • 3 uien
  • 4 tomaten
  • Geraspte kaas

Hoe maak je het klaar? 

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Bak het gehakt in een wokpan lekker rul
  • Ondertussen snij je de ui en de tomaten
  • Als het gehakt bijna gaar is, voeg je de tomaten en ui toe
  • Deze bak je ongeveer 5 minuten mee
  • Als dit klaar is kun je de ovenschaal vullen
    Onderste laag: Nacho chips, daarover 4 plakjes cheddar cheese.
    Daarover komt de gehakt, ui en tomaat. Hier bovenop komen weer een paar plakjes cheddar cheese. De laatste nacho chips erover heen, nog wat geraspte kaas en dan kan het de oven in.
  • Ongeveer 10 minuten op 200 graden in de oven.

Daarna kun je lekker smullen van homemade nacho’s. Natuurlijk kun je het zelf zo vol maken als je wilt, je kunt nog verschillende andere dingen toevoegen wat je lekker vind. Ook als dressing kun je verschillende mogelijkheden gebruiken, bijvoorbeeld chili saus óf guacamole.

Eetsmakelijk!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?