Recept | Mijn favoriete salade

Recept | Mijn favoriete salade

Ik heb al een paar keer beloofd dat dit recept snel online zal komen, maar steeds kwam het er niet van. Maar goed, bij deze. Mijn favoriete, makkelijke en snelle maaltijd. Ideaal als je alleen moet eten, snel moet óf geen zin hebt om te koken. Lees maar mee! 

Wat heb je nodig?

  • 1 zakje rucola
  • 1 komkommer
  • 4 tomaten
  • 2 eieren
  • 1 avocado
  • 1 pakje salad cheese
  • 1 zakje croutons
  • 1 doosje pijnboompitten
  • Pesto dressing

Volgens mij is het redelijk duidelijk hoe je dit allemaal klaar moet maken. De eieren kook je hard of zacht, dat is maar net wat je zelf het lekkerst vind. De komkommer, tomaten, avocado en salad cheese snijd je in kleine stukjes. Je gooit alles door elkaar, inclusief de croutons en pijnboompitten en als laatst een beetje pesto salade dressing – of een andere dressing, waar je zelf maar van houd – er over. Voilà, je maaltijd salade is klaar!

Ik ben benieuwd of jij hem ook gaat maken en wat je er uiteindelijk van vind!

Bedankt voor het lezen!

Liefs,
Esmée

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?