Project | Nieuwe tuin

Project | Nieuwe tuin

De badkamer is relatief gezien nog maar net klaar en het volgende project staat alweer in de planning. Toen wij ons huis kochten, waren dit de enige twee punten wat niet naar onze smaak was dus daar brengen wij nu verandering in. Inmiddels is de verbouwing aan de tuin begonnen en ben ik enorm benieuwd naar het eindresultaat.

Ook dit is – net als de badkamer – een project van Danny. Hij heeft zelf een ontwerp gemaakt en de benodigdheden uitgezocht. Het enige wat ik heb ingebracht is een vaste overkapping in plaats van een Pergola doek, zodat je met regen ook nog lekker buiten beschut kunt zitten.

De tuin zag er enorm netjes uit toen wij het kochten, met veel mooie planten. Maar aangezien wij geen groene vingers hebben, leek het ons verstandig om wat minder planten te doen en wat meer zit/speel ruimte te creëren. Omdat er nu veel planten stonden, leek de tuin een stuk minder groot dan hij in werkelijkheid is.

Planning

Inmiddels zijn de planten uit zowel de voor- als achtertuin verplaatst naar mijn vader zijn tuin en zijn de stenen uit de achtertuin ook opgehaald. De tuin lijkt nu alles eruit is een stuk groter en daar word ik vooral heel gelukkig van. Door de borders met planten had je een stuk minder ruimte om je zitjes kwijt te kunnen.

De komende weken staan in het teken van schuttingen vervangen, tegels plaatsen in voor- en achtertuin en het aankleden van de tuin. Zoals jullie van ons gewend zijn, zal de tuin ook in een betonlook jasje komen met een kleine ruimte voor wat groen. Groen hoort in een tuin, dus daar zullen wij ook een beetje in mee gaan. Er komt zoals ik eerder al aangaf, een overkapping met een nieuwe loungeset, een border met groen en vooral veel speelruimte voor straks als Lynn wat groter is. – ook voor Liv natuurlijk –

De komende weken staan hier in het teken van de tuin, dus moeders hier zal vaak het huis gaan stofzuigen aangezien ons harige monster het helemaal geweldig vindt in haar privé zandbak. Zijn jullie ook zo benieuwd naar het eindresultaat? Nog even wachten tot halverwege mei, dan kunnen wij genieten van onze nieuwe tuin en dan deel ik het eindresultaat met jullie!

Bedankt voor het lezen.

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?