Plog 8 | Quality time

Plog 8 | Quality time

Goedemorgen! Nieuwe week, nieuwe plog. Dit was een lekker weekendje hoor! Zaterdag hadden Danny en ik even Quality time samen en gingen we naar de Ikea, interatuin, kwantum, leenbakker en de bouwmarkten. Even sneupen (kopen ;-)) voor het nieuwe huis! De zondags ging ik richting Franeker naar mijn vader en broertje. Kijk je mee? 

| ZATERDAG |

Om 09.30 fris en fruitig voor deze dag!

Lekker weertje!

First stop, Ikea!

We hebben ons in kunnen houden bij de Ikea en zijn met een paar dingen richting de volgende stop gegaan. Intratuin. Deze planten hebben vrienden van ons en ik vond ze super leuk! Dus hop, wij ook de planten aanschaffen -kopieergedrag? ;-)-

Beste aankoop van de dag!

Foto zegt genoeg.. Ik kwakkel al 7 weken met verkoudheid, hoesten en andere griepklachten. Het houd maar lang aan dit jaar. Nu sinds deze week heb ik een paar aanvallen van hoofdpijn gehad, dat het aan de rechterkant van je gezicht begint en doortrekt naar je hoofd. Het was nu zo erg dat ik alleen maar op bed kon liggen met het licht uit en de ogen dicht. Dus de rest van de zaterdag op bed gelegen.

Voetbal!

| ZONDAG |

Morning! Chille kleding aan en bril op het hoofd.

Plantjes mét de nieuwe vazen! Blij!

Zondag ochtend is altijd zo fijn om rustig op te starten. Heerlijk met die woonprogramma’s op tv.

Nieuwe planning maken voor komende week.

Even langs schoonzus omdat Danny daar bezig is en ik de auto nodig ben. Eindelijk lift selfies maken, wij hebben geen spiegel in de lift 🙁

In de middag ging ik naar mijn vader en broertje. Mijn broertje heeft me geholpen met iets nieuws én iets leuks! Deze week komt daar meer over online!

Na een middagje druk bezig zijn geweest, ging ik weer richting huis. Danny was al bij vrienden van ons en daar ben ik bij aangeschoven. Gezellig gegeten met zijn allen en gezellig gezeten.

Dit was een heel fijn weekend! Hoe was jullie weekend?

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?