Plog 5 | Verjaardagen

Plog 5 | Verjaardagen

Goedemorgen allemaal. Het is weer maandag en tijd voor een plog van afgelopen weekend. Ik had wederom een vrij weekend, alleen stond deze helemaal volgepland. De zaterdags was ik een dagje in Sneek voor de verjaardag van mijn stiefzusje en de zondags hadden we het feest van mijn Beppe omdat ze 80 jaar is geworden. Ik heb een paar foto’s gemaakt van afgelopen weekend, kijk je mee?

Zaterdagmorgen, ik had bedacht om toch naar Sneek te gaan en aan de vriend van mijn moeder gevraagd of hij me die dag wilde halen. Geen probleem, ben er binnen een kwartier. Dus. Een kwartier om me klaar te maken terwijl ik nog in de badjas zat. Het is me gelukt en stond zelfs nog eerder beneden te wachten dan dat hij er was.

Ondertussen in Sneek worden er nog even 2 taarten in elkaar gezet en deze hier moet dat allemaal goed in de gaten houden. Stel je voor dat er een stukje op de grond valt.

Appeltaartje in de maak.

Doordat ik vanochtend redelijk snel moest, had ik nog geen ontbijt gehad. Dus dit maar als ontbijt. -Kan niet beter-

De rest van de middag bestond uit gezelligheid en spelletjes. Vind ik leuk als we met de familie bij elkaar zijn.

Blokje om met klik!

En een lekker bordje erwtensoep om de dag af te sluiten, een gezellige dag gehad in Sneek met de familie. In de avond kijken we voetbal en ga ik niet laat slapen. – saaie zaterdagavonden he 😉 –

Sunday morning. Ik kon om 7 uur niet meer slapen, dus besloot uit bed te gaan. Ik moest nog een paar serietjes inhalen, dus daar kon ik nu mooi gebruik van maken.

Uiteindelijk na een ochtendje bankhangen onder de douche gesprongen en me klaargemaakt. We hebben een feest van mijn Beppe (oma). Want die word 80 jaar. Gezellig met de hele familie bij elkaar.

Ze vierde het in een bed & breakfast in Piaam. Super mooie locatie, met mooi houtwerk. Houd ik van!

Family time. Spelletjes. Verslaafden.

We hadden een gezellige middag met lekkere hapjes en drankjes. Eind van de dag kregen we een koud buffet met lekkere salades! Rond een uur of 7 waren we weer thuis en hebben we lekker de avond doorgebracht op de bank. Aflevering Moordvrouw gekeken – super spannend, dus als je nog niet gekeken hebt even terugkijken ;-)- en zijn om half 10 lekker op bed gegaan. Een gezellig weekend met heel veel familie.

Hoe was jullie weekend?

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?