Plog 4 | Lekker weertje

Plog 4 | Lekker weertje

Goedemorgen allemaal. Het is vandaag maandag 5 februari en tijd voor een nieuwe plog van afgelopen weekend. Ik had een heerlijk vrij weekend en daarom heb ik niet teveel dingen gedaan. De zaterdag had ik lekker het rijk voor mij alleen en werkte ik vooral aan mijn site. De zondags was een relaxte dag, lang in bed liggen en daarna vooral op de bank. Kijk je mee?

| ZATERDAG |

Ik lig nog even lekker in bed en krijg in de app van mijn werk te horen dat er bij collega’s sneeuw is gevallen. Gelijk maar even door het gordijn naar buiten kijken. Geen vlokje te zien helaas.

Eerst maar de vaatwasser leeghalen, moet ook gebeuren!

Daarna spring ik onder een heerlijke warme douche, beter kun je je dag niet beginnen! Daarna lekker de joggingbroek aan en chillen maar. Geen dingen op de planning, heerlijk!

Ik ga bezig met de site. Nog steeds niet helemaal tevreden met hoe hij is, dus dat moet nog even aangepast worden. Ben totaal niet kritisch hoor 😉

Ik loop al de hele week te hoesten en heb wat keelpijn erbij. Dus ik bedenk me ineens dat dit heel goed gaat zijn voor mijn keel.

Én ik verplaats me naar de bank, verder met de site!

Ik zet vast de aardappelen klaar voor de boerenkool, zodat Danny dat klaar kan maken als hij thuis komt.

Ik ga even een avondje op pad en kom niet heel laat terug, daarna kruip ik lekker op de bank en kijken Danny en ik samen alvast een aflevering van Temptation Island. Spannend! Ben zo benieuwd wat er volgende week gaat gebeuren. Niet veel later gaan we lekker op bed, even een goed nachtje maken.

| ZONDAG |

Goede zondag morgen! Lekker uitgeslapen tot een uurtje of 9. Het fijne aan een zondag is dat je lekker lang in je bed kan blijven liggen. Ik pak mijn laptop erbij en ik werk weer verder aan de site.

Danny maakt dit ontbijtje voor me klaar – goed voor elkaar he ;-)-

Het is hier super mooi weer en daardoor kun je heel goed zien dat de ramen al een tijdje niet zijn gedaan. Toch maar even in de benen vandaag om daar verandering in te brengen.

Zo, schone ramen en super mooi weer. Perfect Sunday!

Ik ben eindelijk tevreden met de lay out van mijn site. Deze week een stuk of 5x aangepast omdat het toch niet was wat ik wilde. Snel nog even wat artikeltjes schrijven.

Ineens slaat het weer om, van het mooie zonnetje is niks meer te zien. Regen en sneeuw, thats it. Ineens ook super koud. Het mag van mij wel weer zomer worden!

Danny en ik doen samen de weekboodschappen voor de komende week. We eten frietjes uit de nieuwe airfryer en gaan daarna lekker op de bank. Zondag = voetbaldag, dus de hele dag staat er niks anders op de tv. Om 20.00 kijken we moordvrouw en duiken daarna optijd het bed in. Op naar een nieuwe week.

Bedankt voor het lezen, hoe was jullie weekend?

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?