Plog | 12

Plog | 12

Goedemorgen deze maandag morgen. De week is weer voorbij gevlogen en het is weer tijd voor een nieuwe plog. Geen weekend plog dit keer, maar een week plog. Afgelopen week maakte ik foto’s van wat ik ‘beleefd’ heb. Zo had ik maandag een scholing voor mijn werk, werkte ik 4 dagen deze week en had ik gezellige dagen met familie en mijn lieve neefjes en nichtje. Kijk je mee?

| MAANDAG |

We beginnen de week met een vrije dag. Nouja, vrij!? Op de ochtendplanning staat huishouden en inpakken. De leukste klusjes dus. -not-

In de middag ben ik samen met 2 collega’s naar Groningen voor een scholing brandwonden. Een hele lange, maar vooral leerzame scholing. Ik praat jullie woensdag bij met een artikel over brandwonden.

| DINSDAG |

Op de dinsdag staat er een werkdag op de planning. Vandaag draai ik avond spreekuur en ben wat later thuis dan normaal.

Ik werk tot 19.00 uur en als ik thuis kom heeft Danny het eten klaar. Gelijk aanschuiven is wel heel fijn na een lange werkdag. Na het eten gaan we gestrekt op de bank voor de nieuwe serie, nieuwe buren. Super spannend en zeker een aanrader!

| WOENSDAG |

Wederom een werkdag op de planning maar nu tot 17.00 uur. Na het werk race ik naar huis omdat ik super veel zin in het avondeten heb. Lasagne staat er op het menu. Favoriete receptje van Sonja Bakker!

Zo ziet de lasagne er uit voordat het de oven in gaat, lekker! Ik maak maar geen foto van het eindresultaat, helaas is hij iets aangebrand. Mag de pret niet drukken!

In de avond werk ik aan mijn site. Ik schrijf een artikel voor de komende week over, je raad het al, brandwonden. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of jullie het zelf al eens meegemaakt hebben. Houd de site in de gaten!

| DONDERDAG |

Donderdag is wederom mijn vrije dag. Breekt zo lekker de week! In de ochtend heb ik een werkoverleg van de dokterspost, deze is eerder klaar dan gepland dus ga ik vast op pad. Onderweg heb ik contact met mijn moeder en plannen we een spontane lunch date in. Even een broodje bij de Hema en daarna nog even het centrum in. Helaas gaat dat nooit goed als ik samen met mijn moeder ben, ik koop altijd teveel als wij samen de stad in zijn 😉

Na de spontane lunch date, haal ik mijn nichtje van school. Eens in de zoveel tijd doen wij wat leuks samen en vandaag word dat naar Ballorig. Hoe blij kun je een kind maken!? Het fijne is dat het super rustig was. Geen krijspalijs dit keer, maar alles voor jezelf.

Na ballorig sluiten we de dag af bij de Mac Donalds. Hoort erbij! Ik vond dat vroeger altijd geweldig als iemand me na een dagje weg nog meenam naar de Mac. Houden we erin dus.

| VRIJDAG |

Na een drukke werkdag ben ik rond 16.00 uur vrij. Snel naar huis omdat de weekboodschappen nog gedaan moeten worden. Ideaal op vrijdag eind van de middag, dan is het tenminste een beetje rustig! Voor vanavond stond er pizza op de planning, maar dat werd iets anders. Spareribs met krieltjes!

| ZATERDAG |

Vroeg uit bed voor een dienst bij de dokterswacht. Ik heb er eentje dit weekend van 08.00-15.00 uur. Zodra de dienst afgelopen is, heb ik weekend. Hoe fijn! 2 dagen vrij.

Er stond een avond met vriendinnen gepland, alleen liep dit helaas allemaal wat anders en ging het niet door. Dus had ik lekker het rijk voor me alleen. Tijd om series te kijken zodat ik weer helemaal bij ben! 🙂

| ZONDAG |

Zondagochtend, een dag om lekker uit te slapen. Helaas. We waren om 8 uur (!) wakker, oude tijd 7 uur dus. Dan de iPad en de laptop er maar bij. Danny kijkt formule 1 en ik zet alvast een deel van deze plog in elkaar.

In de middag gaan wij met mijn broer, schoonzus en de kinderen bowlen. Mijn neefjes zijn 3 en 4 jaar, hadden een eigen baan voor zichzelf en hadden zelfs hogere punten dan mij.

Na een uur zijn de kindjes er klaar mee. We besluiten naar huis te gaan en doen de rest van de middag spelletjes. Na de spelletjes gaan we lekker frietjes eten. Super gezellig zo met zijn allen! Als de hele familie er weer vandoor is, ruimen wij de laatste dingen op en zet ik deze plog in elkaar. We brengen de rest van de avond op de bank door met Netflix!

Hoe was jullie week!?

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?