Plog 10 | Nachtje weg

Plog 10 | Nachtje weg

Goedemorgen lieve allemaal! Normaal zijn jullie gewend om een artikel te lezen op de woensdag. Maar nu is het even anders. Afgelopen maandag hebben wij onze handtekeningen mogen zetten voor het geregistreerde partnerschap. Dus hadden we iets te vieren en omdat het de komende tijd niks word om even een nachtje weg te gaan ivm de verhuizing, hebben we besloten er nu even tussenuit te gaan. Danny kwam al gauw met het idee om naar Valkenburg en/of Maastricht te gaan. Eerder had ik al eens aangegeven dat ik nog wel eens naar Preston Palace zou willen. Valkenburg en/of Maastricht stond ook nog op mijn verlanglijstje, dus ik vond het een goed idee om daar heen te gaan. Kijk je mee? 

| MAANDAG |

Rond een uur of 1 rijden wij uit Heerenveen met de gedachte om naar Valkenburg te gaan. Ik let nooit zo goed op in de auto als ik naast een bestuurder zit en ik had vroeger bij topografie ook wel wat beter mogen opletten 😉 Op een gegeven moment heb ik zin in wat lekkers en vraag ik of we bij het volgende tankstation er even af kunnen. Opeens rijd Danny dwars door Almelo om een tankstation te zoeken..

We rijden het parkeerterrein op van het Preston Palace hotel in Almelo en Danny geeft aan dat dit de eindbestemming is. Verrassing! He-le-maal niet verwacht omdat ik echt in de veronderstelling was dat we naar Valkenburg zouden gaan. Wat een lieve ‘man’ heb ik ook!

Ingecheckt! Even een fotootje van de hotelkamer.

Even een rondje door het mega grote hotel. We hebben een all in arrangement dus kunnen aanvallen wanneer we willen. We komen onderweg een soep buffet tegen, dus daar maken we even gebruik van.

Potje bowlen. Ik win één ronde! Nog nooit gebeurd.

En een potje midgetgolf! Het lijkt zooo makkelijk, maar ik vind het best lastig. Gelukkig mijn tegenstander ook, waardoor ik wel gewonnen heb ;-).

Blije bakkes op je beeldscherm!

Van het eten heb ik helaas geen foto gemaakt. Het was alweer op voordat ik er bij nadacht ;-). Na het eten gaan we zwemmen. Super mooi zwembad zit er bij in.

En nog even een rondje over de indoor kermis. Dit allemaal zit gewoon bij het hotel in, hoe super leuk is dat!

We sluiten de avond af met 2 potjes poolen. Meer verschillende activiteiten op een dag kun je volgens mij niet doen, productief dagje!

| DINSDAG |

Goedemorgen! Weer fris en fruitig voor een nieuwe dag.

Hotel ontbijtjes! Best ever.

Nog even een rondje door het hotel. Deze trein is nagemaakt maar ziet er zo ontzettend echt uit. Hier hebben ze bijna 3 jaar lang over gedaan.

Om 11 uur moeten we uitchecken en zit het all inclusive er weer op. Weer richting huis met wat slechter weer dan gisteren.

We gaan nog even langs de Kees Smit in Almelo. Een zaak met alleen maar tuinmeubelen. Bizar hoeveel verschillende tuinmeubelen je hebt.

 

Zo, weer thuis aangekomen. We gaan nog even een rondje centrum, bouwmarkten en woonwinkels bij langs voor houten jaloezieën. Best lastig als je een bepaalde maat moet hebben.

Even burgerlijk bij de Hema een snackje scoren en daarna gaan we richting huis. Ik zet deze plog in elkaar en breng daarna de hele avond op de bank door. Ook wel even lekker!

Volgende week ben ik er weer met een weekendplog en een artikel op de woensdag.

Bedankt voor het lezen!

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

1 Reactie

  1. Avatar
    Sytske
    14 maart 2018 / 09:20

    Gefeliciteerd met jullie geregistreerde partnerschap. Leuk zo even nachtje weg. Liefs Sytske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?