Over mij

Welkom op mijn persoonlijke stukje internet. Hier deel ik onderwerpen zoals onze kinderwens, mijn zwangerschap en het aanstaande moederschap. Ook kun je stukjes tegenkomen over interieur óf andere onderwerpen die mij bezig houden. Bloggen vind ik het leukste wat er is, maar door faalangst heb ik het even een tijdje uitgesteld. Nu heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en daar ben ik onwijs blij mee!

Maar goed, deze pagina was over mijzelf. Dus daar zal ik je nu wat meer over vertellen. Ik ben dus Esmée Riemersma, 23 jaar oud en sinds 12-03-18 getrouwd met mijn grote liefde. Wij wonen samen met onze pup Liv in een dorp in Friesland. In het dagelijkse leven ben ik doktersassistente bij een huisartsenpraktijk. In 2015 heb ik mijn MBO-doktersassistente afgerond en heb in 2017 mijn diploma Triagist in ontvangst mogen nemen. Sindsdien ben ik fulltime aan het werk als doktersassistente en wil ik niks anders meer. Naast het bloggen dan!

Mocht je nog meer van mij willen weten, volg mij dan op Instagram (@esmeeriemersma) of stuur mij een berichtje naar info@esmeeriemersma.nl

Ik wens je veel leesplezier op mijn site!

 

 


Zoek je iets?