Onze kinderwagen

Onze kinderwagen

Al sinds dat ik graag zwanger wilde worden, droomde ik al over de spullen die ik graag wilde hebben. Zo moest het een zwart witte babykamer worden en die Joolz kinderwagen moest er absoluut komen. Maar of wij ons daar aan gehouden hebben?

Rond de 12 weken zwangerschap zijn we ons wat gaan verdiepen in een kinderwagen. Mijn gevoel voor de Joolz was toch iets minder geworden dan dat het twee jaar geleden was. Iedereen heeft zo’n kinderwagen en ik vind ze nieuw best prijzig. Eerst was de insteek om de kinderwagen tweedehands te kopen, maar ons gevoel zei dat we toch liever een nieuwe kinderwagen wilden zodat we die eventueel ook kunnen bewaren voor ‘later’. Na goede verhalen en goede ervaringen van bekenden zijn wij voor de Mutsy Evo gegaan.

We hebben de kinderwagen online besteld bij de BabyDump en konden hem na een paar weken ophalen in de winkel. Doordat Mutsy vaak aantrekkelijke aanbiedingen heeft, kregen wij de kinderwagen met een gratis voetenzak, reistas, parasol en twee regenhoezen. Prima online aanbieding dachten wij. Mijn zus opperde dat het misschien handiger was geweest dat we de kinderwagen in de winkel hadden uitgezocht omdat je dan ook even kunt ‘voelen’. Maar dat vonden wij niet nodig omdat we al even geoefend hadden bij mijn schoonzus. Met 19 weken zwangerschap konden wij de kinderwagen – eindelijk – ophalen in de winkel.

Dit was tevens ook ons eerste bezoekje aan een babywinkel – beter laat dan nooit – en deden dus eerst ook maar even een rondje om wat dingen te bekijken. Na een rondje winkel kwamen wij een mooiere kinderwagen tegen dan de kinderwagen die die avond voor ons klaar lag. Na 2 uren wikken, wegen en voelen kwamen wij tot de conclusie dat dit eigenlijk een betere kinderwagen voor ons zou zijn. Ook in verband met Danny zijn lengte. Ondertussen was de verkoper ook al bij ons aangesloten en heb ik voorzichtig gevraagd of het ook mogelijk was dat wij de kinderwagen die we besteld hadden, konden annuleren. Gelukkig was dit geen enkel probleem omdat hij nog in de verpakking zat. Dus, roer omgegooid. Kinderwagen geannuleerd en nieuwe kinderwagen besteld. Gelukkig ook nog met dezelfde aanbieding.

We zijn alsnog voor een Mutsy gegaan, maar dan de nieuwere variant. De Mutsy Nio. Deze is nog niet heel lang op de markt en dit zou een verbeterde versie van de Mutsy Evo moeten zijn. Ook qua uiterlijk lijkt hij net iets sportiever en heeft het betere banden dan de Evo. Wij moeten dit natuurlijk nog uitgebreid testen, maar zoals het nu lijkt ziet het er allemaal prima uit! Ik ben er in ieder geval nog elke dag blij mee – jaja, elke dag er even naar kijken, hormonaal gedoe -. Ik kan niet wachten tot februari, dat we er dan lekker gebruik van kunnen maken! Uiteraard zal ik dan ook een review plaatsen, over hoe hij uiteindelijk écht bevalt!

 

Bedankt voor het lezen!

Liefs,
Esmee

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?