Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders

Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik hier trouw aan meegedaan omdat ik het belangrijk vind dat als je andere vrouwen kunt helpen, dat je daar dan ook een poging voor doet. Doordat mijn eerste zwangerschap toen iets anders liep dan gepland, heb ik me met deze zwangerschap helaas niet ingeschreven omdat ik te onzeker was dat het mis zou gaan en daar heb ik achteraf spijt van! Daarom schrijf ik dit stukje, om andere zwangere vrouwen te overtuigen dat meedoen heel belangrijk is!

Wat is moeders voor moeders?
Moeders voor Moeders is een organisatie wat urine inzamelt van zwangere vrouwen. Uit deze urine wordt het HCG-hormoon gehaald, zodat dit kan worden toegepast in geneesmiddelen die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen. De zwangere vrouw kan zich aanmelden vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot en met de 11e week van de zwangerschap. Meedoen kan vanaf de 6e week tot en met de 16e week, in deze periode bevat de urine het meest HCG- hormoon.

Wat moet je doen?
Zodra je je aangemeld hebt, krijg je een intake gesprek met een medewerker van Moeders voor Moeders. Ze geeft uitleg en doet een extra zwangerschapstest om te kijken of je genoeg HCG in je urine hebt. Zodra dit allemaal goed gekeurd is, kun je starten met je deelname. Je krijgt een krat met 6 lege flessen en een maatbeker. Voor elke dag is er een nieuwe fles die je kunt vullen met je urine. Elke week worden de flessen door een chauffeur bij je opgehaald – gelukkig zonder reclame op de auto of wat dan ook, dus niemand kan er achter komen dat je zwanger bent oid 😉 – en krijg je weer een nieuwe voorraad flessen.

Simpel toch!? Elke keer als je moet plassen even een maatbekertje eronder houden. Je helpt er zoveel vrouwen mee! Wil je graag mee doen!? Kijk dan even op: www.moedersvoormoeders.nl

* Artikel op eigen initiatief, geen samenwerking of sponsoring.

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?