DIARY 74: DE HELE WOONKAMER DOOR EN VAKANTIE?

DIARY 74: DE HELE WOONKAMER DOOR EN VAKANTIE?

Afgelopen week was een fijn weekje. Ik werkte maar twee diensten, ging met mijn moeder winkelen en begon Lynn met tijgeren. Ik maakte weer wat foto’s voor jullie. Kijk je mee? 

Maandag

Het is maandag-ochtend en mijn vriendin heeft wat nieuws uitgevonden. Ze heeft haar achteruit gevonden, ze lag namelijk bij haar knuffels op het kleed.

Samen spelen met Liv. Liv vind het heerlijk als wij op de grond zitten en komt dan maar al te graag bij je zitten.

Dit plaatje. Ik smelt echt elke keer weer als ik ‘m zie. De twee dikste vrienden.

Na het avondeten besluit ik boodschappen te gaan doen. Ik was weer eens te laat voor het bestellen en omdat Lynn nog steeds niet fit was, zag ik het niet zitten om het samen met haar te doen. Dus even in mijn eentje op een maandagavond een rondje door de supermarkt. Lekker rustig.

Ik kom natuurlijk weer veel te lekkere dingen tegen. Warme chocomelk, slagroom en gevuld speculaas. Love it!

Dinsdag

Lynn blijft nog een dagje thuis van de opvang zodat ze weer even goed kan aansterken. Als zij op bed ligt, neem ik het er ook even van. Kopje erwtensoep en een dekentje.

Mijn grote vriendin moet heel nodig plassen, dus even snel samen naar het veldje naast ons huis. De middag vliegt voorbij en aan het einde van de middag komt mijn schoonzus, neefje en nichtje op Lynn passen. Ik heb een avonddienst op de planning en Danny redt het net niet om op tijd thuis te zijn. Fijn dat het dan zo opgelost kan worden.

Woensdag

Een dag zonder foto’s, maar wel een ontzettend leuke dag. Ik heb weer een avonddienst op de planning staan en mijn moeder kan dan op Lynn passen. Ik rijd iets eerder naar haar toe zodat we ook nog even tijd samen hebben. Even samen de stad in, veel te veel kopen en gezellig bijpraten.

Donderdag

Ik heb vakantie! Het begin is alleen een beetje triest door het weer, maar dat mag de pret niet drukken. Mijn schoonzus komt in de ochtend langs voor mijn wenkbrauwen en de rest van de dag zijn wij lekker binnen. Foto’s maken voor haar 10 maanden update, wat steeds moeilijker gaat met een kaartje.

In de middag schrijf ik de 10 maanden update, zet deze diary vast in elkaar en speel lekker met mijn vriendinnetje op de grond. Ik vind het zo fijn dat ze zich nu kan verplaatsen. Scheelt een hoop frustratie van haar kant.

In de avond komt mijn lieve broertje langs omdat Danny de hele dag weg is voor zijn werk. Ik heb een werkoverleg staan en had gevraagd of hij wilde oppassen. Super lief! We eten samen en dan rijd ik naar mijn werk.

Dit was een korte diary omdat wij een weekendje weg zijn met vrienden naar Kopenhagen. Heerlijk even er tussenuit, shoppen en naar de kerstmarkt. Volgende week laat ik een extra diary zien van deze dagen en de week daarop komt er weer een normale week online. Fijne (werk)week lieve mensen! 

Volg:
Esmee
Esmee

Find me on: Instagram | Facebook

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?